Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IBK Köping

Följ

IBK Köping

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IBK Köping
Välj lag

Kontaktinformation

Namn IBK Köping
Adress Box 61
Postadress 73122 Köping
E-post info@ibkkoping.se
Orgnr 817606-1102
Kontonr 5277-2811
Herrar Div 2
Herrar Div 3

Om IBK Köping

Vår vision
• IBK Köping ska vara en förening dit spelare och ledare söker sig för den goda föreningsandan.

• Glädje, gemenskap, trygghet och passion är ledord i vår verksamhet som inriktar sig både på elit och bredd.

• Sportsligt ska vi tillhöra toppen i Sverige på såväl herr- som damsidan och representationslagen ska präglas av spelare från den egna organisationen.

• Vår organisation ska vara stabil, effektiv och kunna erbjuda högklassig utbildning till såväl spelare som ledare.

Kort om Innebandyklubben Köping
IBK Köping är en sammanslagning av innebandyklubbarna Forsby FF och Köpings IBF. Föreningen bildades inför säsongen 2011/2012 då beslutet om en gemensam satsning på innebandyn i Köping togs.
IBK kommer från starten att ha totalt 23 lag. Föreningen skall kännetecknas av god föreningskänsla, lagkänsla och kamratskap såväl på som utanför planen. Oavsett vilken roll man har i klubben så ska vi arbeta tålmodigt och långsiktigt för att nå dit.

Representationslagen
Klubben skall fortsätta att utveckla spelare och ledare. Vi skall spela en publikfrämjande och underhållande innebandy. IBK Köping ska, under ekonomiskt ordnade former avancera i seriesystemet på både herr- och damsidan.

Ungdomslagen
Vi ska satsa på ungdomslagen för att bli självförsörjande av spelare. Vi når dit genom att värna om alla spelare i enlighet med RF s riktlinjer ”IDROTTEN VILL” och att utbilda våra ledare till att vara Barn och Ungdomsledare.

Organisationen
IBK Köping skall vara en förening dit spelare och ledare söker sig för den goda föreningsandan. Vi ska bli en av Sveriges bästa föreningar. Organisationen ska vara stabil, effektiv och kunna erbjuda högklassig utbildning till såväl ledare som spelare.